team ADventure revine

sigla-team-adventure-mica-transparentaOamenii au făcut cunoștință cu competiția la vârste fragede. Deși acele câștiguri erau nesemnificative și se măsurau în premii dulci cu toții am conștientizat că cei de pe podium vor fi răsplătiți.

Adorăm competițiile, oare mai are sens să explic de ce? Valul de idei, teama de eșec, suspansul dat de compararea muncii participanților, regretul că puteai mult mult și gustul înfrângerii/învingerii. Participarea la unele competiții nu poate fi făcută oricând ci sunt momente în viață când va trebui să le înțelegi importanța.

Festivalul team ADventure nu e pentru oricine. A fost special creat pentru studenţii şi masteranzii specializării „Știinte ale Comunicării” (Facultăţii de Filosofie şi Ştiinţe Social-Politice – UAIC), masteranzilor specializării „Marketing şi Comunicare în Afaceri” (FEAA) și masteranzilor specializării „Tehnici de producţie editorială în presa scrisă, audio-vizual şi mass-media” a Facultății de Jurnalism.

Festivalul vine în ajutorul studenților creativi ce doresc să își pună în practică ideile. 9 echipe vor încerca să surprindă cu rezolvările studiilor de caz propuse de Școala de Șoferi AUTONĂTASE, Crama Gramma Wines și Pizzeria Mamma Mia. Pentru cei interesați să afle mai multe deschiderea festivalului va avea loc miercuri 16 octombrie, începând cu ora 20:15, în amfiteatrul II8 din corpul A al UAIC.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s